Wie een hoogwerker bestuurt is wettelijk gezien niet verplicht een cursus te volgen en een examen af te leggen. Het wordt wel aangeraden.

U hoeft geen deskundige te zijn om het nut van een cursus veilig en vakkundig met een hoogwerker werken te zien. De grootte van de machines zegt genoeg.


De specialist in hoogwerker cursussen

Met de cursus hoogwerker maakt u op een verantwoorde manier kennis om met dit hulpmiddel op hoogte te werken, wij zijn de specialist in cursussen hoogwerker van het Noorden.

Met een training hoogwerkers leert men over:

  • regelgeving en de wetten
  • veiligheid
  • bediening van de hoogwerker
  • vaardigheden (efficiëntie)
  • welke risico’s brengt het werk mee

Twee cursusniveau’s

Wij bieden hoogwerker cursussen op twee niveau’s aan: Cursus hoogwerer (risico hoog) en Cursus hoogwerker (risico laag-midden)

Ook is het mogelijk om de cursus hoogwerker op uw eigen locatie te houden. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Bewerent is uw partner als het gaat om cursus voor hoogwerker, opleidingen en cursussen voor het werken met heftrucks en VCA cursussen.

Wilt u informatie over de cursus hoogwerker of een vrijblijvende prijsopgave, neem dan contact op via onderstaand formulier.


Meer weten? Neem contact op!