Mobiele werkzaamheden op hoogte

Bij mobiele werkzaamheden op hoogte voor zowel binnen als buiten kan BeWeRent u van dienst zijn met een compleet programma aan hoogwerkers. Zoals schaarhoogwerkers, knik / telescoophoogwerkers, zowel op aanhanger als zelfrijdend.

Welke hoogwerker u moet inzetten is afhankelijk van uw bereikbaarheidsprobleem, werkhoogte, reikwijdte, werkomgeving, en de ruimte die u ter beschikking heeft spelen een grote rol. Wij kunnen u daarin adviseren door, eventueel met u, naar de werkplek te gaan en zo samen een goede oplossing te zoeken. Vraag naar de mogelijkheden


Ladders & Trappen:

Alle ladders en trappen van BeWeRent voldoen aan de Norm NEN 2484, warenwet draagbaar klimmaterieel. Wij bieden u in diverse uitvoeringen een uitgebreid assortiment, enkele ladders- opsteekladders-schuifladders- reformladders-plateau trappen-enkele trappen dubbele trappen. Al deze ladders en trappen zijn gemaakt voor industrieel gebruik en hebben een lange levensduur.

Met onze ladders en trappen bent u verzekerd van een goede stabiliteit wat de veiligheid ten goede komt bij uw werkzaamheden. Naast ons standaard programma van ladders en trappen kunnen wij u ook van dienst zijn met speciale ladders en trappen die volgens uw tekening worden gemaakt.