Wij leveren snel op te bouwen en af te breken dakrandbeveiliging voor vrijwel alle dak situaties. De dakrandbeveiliging is compleet met leuning en ballastblok.


Dakrandbeveiliging en veilig werken

De systemen met lichtgewicht aluminium hekwerken zijn eenvoudig en zonder gereedschap te monteren. Met deze dakrandbeveiliging kunt u veilig werken op daken.

Tevens geven wij u ook advies in het veilig werken op daken.

De dakrandbeveiliging kan eenvoudig en snel op iedere hoogte geplaatst worden, zoals bij kortdurende klussen of plaatsen van een dakkapel.


Dakrandbeveiliging specialist van het noorden

Wij verhuren in plaatsen zoals Borger, Ter Apel, Norg, Beilen, Ommen, Assen, Meppel, Hengelo, Delfzijl, Hoogezand, Coevorden, Heerenveen, Nijverdal, Veendam, Wolvega, Emmer Compascuum, Stadskanaal, Hoogeveen, Sneek, Zwolle, Dalfsen, Leeuwarden, Winschoten, Deventer, Steenwijk, Dedemsvaart en Almelo.
Ons werkgebied beslaat de provincies Groningen, Overijssel, Drenthe, Friesland, wij zijn de dakrandbeveiligings specialist van het Noorden.

Bewerent is uw partner als het gaat om de verhuur van onder andere dakrandbeveiligingtrappen, ladders, steigers, huren van hoogwerkers.


Heeft u vragen of wilt u informatie over de dakrandbeveiliging neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

Bewerent Hoogwerksystemen BV is gevestigd in Emmen en specialist op het gebied van onder meer dakrandbeveiliging!

Meer weten? Neem contact op!